- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSupa cu perisoare

Supa cu perisoare

Ingrediente:

– 250 g piept de pui, tocat

– 2 morcovi

– 1 patrunjel

– 1 telina mica

– 1 lingura gris

– 1 ou

Mod de preparare:

  1. Se curata si se spala legumele, se taie rondele sau cuburi si se pun in 750 ml apa rece, la fiert. Cand legumele au fiert, supa se spumeaza.
  2. Se fac perisoarele: se amesteca grisul cu carnea de pui si cu oul, pana ce se obtine o pasta omogena. Cu o lingurita inmuiata un pic in zeama din supa, ca sa nu se lipeasca perisoarele de ea, se iau portii mici de carne si se cufunda in supa care clocoteste. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata, se stinge si se lasa sa se raceasca putin inainte de servire. Se poate presara cu patrunjel verde.
Articolul precedentChiftelute de legume la cuptor
Articolul următorPiure de albitura cu pui

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme