Ingrediente:
– 1 morcov mic
– 1/2 cana mazare verde (proaspata sau congelata)
– 1/2 cana boabe porumb dulce, congelat
– 2 oua organice
– 100 g baby spanac
Mod de preparare:
- Se curata si se taie morcovul cuburi si se pune la fiert in apa rece. Cand morcovul e fiert pe jumatate, se adauga mazarea si porumbul. Cand legumele sunt gata, se scot si se scurg intr-o strecuratoare. Se spala bine spanacul si se toaca.
- Pune intr-un bol ouale, bate-le si amesteca in ele legumele. Daca stii ca sunt bucati prea mari pentru cel mic, mai zdrobeste-le cu furculita (si nu uita sa tai chiftelutele in bucatele cand le dai copilului).
- Tapeteaza o tava pentru cuptor cu foaie pergament. Ia cu o lingura mare de lemn din amestec si pune chiftele pe hartia pergament, nivelandu-le usor. Se dau la cuptor, cca 10-15 minute, pana ce ouale se incheaga bine.