- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEPiure de albitura cu pui

Piure de albitura cu pui

Ingrediente:

– 1/2 piept de pui

– 1 telina

– 1 pastarnac

– 1 ceapa mica

– 250 ml lapte

Telina da un gust deosebit mancarurilor, dar este in primul rand o sursa de acid folic si de vitamine B1, B6 și C. Telina contine si potasiu, zinc, magneziu, fosfor, fier, sodiu si este unul dintre alimentele recomandate chiar de la incepere diversificarii.

Mod de preparare pentru piureul de albitura cu pui:

Se curata telina si pastarnacul, se taie bucati mici. Se curata si ceapa si se pun toate la fiert in lapte rece.

Cand legumele au fiert, se arunca ceapa, iar telina si morcovul se mixeaza pana obtinem un piure fin.

Carnea de pui se fierbe separat, pana ce incepe sa se desfaca. Se adauga in crema de albitura si se amesteca.

Articolul precedentSupa cu perisoare
Articolul următorSupa crema de conopida cu perisoare

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme