- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteRata chinezeasca

Rata chinezeasca

1rata tanara, ¾ litri de vin alb sec, 5 linguri de miere, 4 linguri de sos de soia, 1 crenguta de busuioc, sare.

Se curata si se spala rata, ungand-o in interior cu miere – 1 lingura – si sare. Tot in interior se va pune crenguta de busuioc. Se aseaza pasarea intr-o cratita in care s-a turnat vinul si se lasa sa fiarba la foc mic aproape 15 minute, apoi se scoate si cu o pensula curata se unge cu mierea, care s-a dizolvat in putin sos de soia. Se pune iarasi pasarea la cuptor pentru 15 minute apoi se repeta operatia. De data aceasta se va lasa pasarea la cuptor inca 5 minute, se va repeta iarasi operatia precedenta, si, in sfarsit, inca 5-10 minute la cuptor. Aceasta friptura se serveste cu orez chinezesc si cu salata verde, taiata in fasii fine si acrita cu otet.

Pofta buna!

Articolul precedentPeste “a la Suisse”
Articolul următorOrez chinezesc

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme