- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePrajitura cu visine

Prajitura cu visine

Ingrediente: 6 oua, 120 g de zahar, 120 g de faina, zahar vanilat, visine, unt sau margarina.

Mod de preparare: Se unge o tava cu unt sau margarina, se presoara cu zahar, se asaza visinele fara samburi si se pun la cuptor timp de zece minute, apoi se scoate tava si se lasa sa se raceasca.

Se face pandispanul. Albusurile se bat spuma. Se pune zaharul si se amesteca pana redevin spuma. Se adauga galbenusurile, iar la sfarsit se pune faina. Totul se toarna in tava racita. Se lasa la cuptor pana se coace (aproximativ 40 de minute). Se scoate tava si se rastoarna prajitura pe un tocator de lemn.

Sursa: www.casamea.ro

Articolul precedentPrajitura cu mere
Articolul următorCozonac cu nuca

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme