- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePrajitura cu mere

Prajitura cu mere

Ingrediente: 1 kg de mere, 100 g de zahar, 1 lingurita scortisoara, 1 plic zahar vanilat, 400 g foietaj crud, 20 g de faina, 2 oua, 50 g de zahar pudra.

Mod de preparare: Se spala merele, se scot casutele cu samburi cu un cutit special si se umplu cu zahar amestecat cu scortisoara macinata si zahar vanilat.

Se spala ouale si apoi se bat putin pentru omogenizare. Foietajul se intinde in foaie, cu grosimea de circa un cm, se taie in patrate cu latura de circa 10 cm.

In mijlocul fiecarui patrat se asaza cate un mar, se ung colturile patratului cu ou, se aduc peste mar si se unesc.

Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coc la cuptor cu foc iute la inceput, apoi moderat. Preparatul se pune pe platou sau farfurioara, pudrat cu zahar farin. Se serveste cald sau rece.

Sursa: www.casamea.ro

Articolul precedentPlacinta de legume
Articolul următorPrajitura cu visine

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme