- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteInghetata de cacao

Inghetata de cacao

150g  zahar,2 linguri cu varf cu faina, 4 oua, 250 ml apa, 2 linguri cacao, 4 linguri de zahar.

Se pune la foc zaharul, faina , apa si cacao pana se face ca o ciulama, apoi se va da la racit. Albusurile se bat spuma cu cele 4 linguri de zahar. Galbenusurile vor fi adaugate in compozitia ce a fost data la racit, apoi se vor amesteca acolo si cele 4 albusuri batute spuma. Se va amesteca foarte usor. Se va pune inghetata in boluri de inghetata si se va baga la rece timp de cateva ore la congelator.

Pofta buna!

Articolul precedentPaste carbonara
Articolul următorDulceata de cirese amare

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme