- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePaste carbonara

Paste carbonara

500 g spaghetti, 1 albus, 2 galbenusuri, 300 g kaizer sau sunca presata, 1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), piper, sare.

Preparare:

Kaizerul (sunca presata) se va pune intr-o tigaie unde se va rumeni cu ajutorul a catorva linguri de ulei de floarea soarelui. Pastele se vor fiebe intr-o cantitate de apa destul de generoasa in asa fel incat sa le acopere. Dupa fierbere, se vor scurge bine si se vor lasa in continuare in oala. Peste acestea se va adauga kaiserul sau sunca rumenite. Separat se vor bate cu telul galbenusurile, albusul, sarea si piperul dupa gust, dar si jumatate din cantitatea de parmigiano sau cascavalul ras. Se va adauga peste paste si ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc.

Pofta buna!

Articolul precedentPrajitura tiramisu
Articolul următorInghetata de cacao

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme