- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteFoietaj cu blueberry

Foietaj cu blueberry

Ingrediente:

  • aluat de foietaj
  • 300 g afine
  • 100 g unt
  • zahar pudra

Mai ai nevoie de:

  • o forma pentru decupat
  • ulei sau hartie de copt, pentru tapetat

 Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180°C (sau la maxim daca ai un cuptor clasic). Se tapeteaza o tava pentru cuptor cu hartie de copt sau se unge cu ulei, cu ajutorul unei pensule de gatit.
  2. Se pun sase foi de aluat una peste alta, apoi se decupeaza aluatul in formele dorite. Acestea se aranjeaza in tava pregatita pentru cuptor. Se unge fiecare forma cu unt si se presara afine peste acestea. Se dau la cuptor cca 20 minute, pana ce aluatul s-a umflat si rumenit, iar afinele pleznesc si lasa suc. Se pot servi calde sau reci.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme