- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteKebab cu carne de vita si sos guacamole

Kebab cu carne de vita si sos guacamole

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • miezul de la 2 felii de paine
  • 2 cepe rosii
  • 2 fructe de avocado bine coapte
  • 1 ceapa alba
  • 1 lamaie, zeama
  • sare, piper, cimbru
  • ulei

Mod de preparare:

  1. Se sareaza carnea si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se inmoaie feliile de paine fara coaja intr-un pic de apa, apoi se storc bine, pentru a elimina apa de tot si se faramiteaza intre degete. (Se poate folosi 1 lingura de pesmet sau una de faina in loc de miezul de paine). Se toaca ceapa alba. Se amesteca oule batute, carnea, cubuletele de ceapa si miezul de paine. Se mai adauga sare.
  2. Se taie bucati mai mari ceapa rosie si se pregatesc frigaruile. Se ung mainile cu ulei si se formeaza mici chiftelute care se trag pe tepuse, alternativ cu bucati de ceapa rosie. Se pun pe gratar, unde se intorc pe toate partile pana ce sunt bine rumenite.
  3. Se curata avocado, se paseaza si se adauga zeama de lamaie si sare dupa gust. Se serveste piureul de avocado ca sos langa frigarui.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme