- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteMini-ardei colorati umpluti cu branza crema, pe gratar

Mini-ardei colorati umpluti cu branza crema, pe gratar

Ingrediente:

  • 16 ardei mici
  • 250 g branza crema
  • 4 rosii uscate la soare
  • busuioc, salvie si cimbru proaspete
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare:

  1. Se spala ardeii la exterior. Se decupeaza codita ardeilor ca un capac si se scot semintele. Se spala ardeii si in interior, apoi se scurg. Se pun cu gura in jos pe gratar timp de 2-3 minute.
  2. Se taie marunt rosiile uscate la soare. Se toaca verdeata. Se amesteca rosiile si verdeata cu branza crema, apoi se umple fiecare ardei cu aceasta pasta.
  3. Se infasoara fiecare ardei in folie de aluminiu. Pune-i astfel pe gratar, rotindu-i la fiecare 2 minute, pentru a se rumeni pe toate partile. Atentie mare cand ii scoti: lasa-i sa se raceasca, iar abia apoi
Articolul precedentPrajitura cu capsuni
Articolul următorFoietaj cu blueberry

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme