- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteDulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

1 kg capsuni , 1,3 kg zahar, 2 lamai ,1 litru de apa

Se vor pune la fiert zaharul cu un litru de apa. Se vor lasa la fiert pana se va forma un sirop legat ( pentru a se verifica daca sirpul este legat se va ridica lingura cu care ne ajutam la amestecarea siropului, lasand sa curga cateva picaturi. Dupa ce aceste picaturi isi vor pastra forma, siropul este legat).

In sirop se vor adauga capsunile spalate si curatate si zeama de la cele doua lamai. Dulceata se va fierbe aproximativ o ora, indepartandu-se spuma de deasupra. Cand aceasta este gata, se va pune fierbinte in borcane.

Pofta buna!

Articolul precedentBudinca de carne
Articolul următorPrajitura berlineza

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme