- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteTort de ciocolata cu mandarine

Tort de ciocolata cu mandarine

Blatul: 3 oua, 3 linguri de apa, 150 g. zahar, 1 pachet zahar vanilat, 100 g. faina, 1 praf de copt, 30 g. cacao, sare

Crema: 5 mandarine, zeama de la o lamaie, 100 g. zahar, 40 g. faina, 3 plicuri gelatina, 250 g. frisca.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga apa rece se se continua a se bate, se toarna apoi zaharul si zaharul vanilat, continuandu-se operatia pana la obtinerea unei spume foarte tari. Se amesteca apoi si galbenusurile, faina, praful de copt si cacaua. Se freaca totul pana se incorporeaza bine si se coace la foc potrivit timp de 40 de minute.

Cand blatul este rece, se taie in doua si se umple cu urmatoarea crema:

Se amesteca sucul de mandarine cu cel de lamaie si cu atata apa pana se obtine ¼ l lichid. In acest lichid se adauga zaharul, faina si gelatina spalata in apa rece. Se fierb cateva minute. Dupa racire, se amesteca cu frisca si cu bucati de mandarina.

Deasupra se orneaza cu aceeasi crema si cu felii de mandarina.

Pofta buna!

Articolul precedentTort de portocale
Articolul următorTort de nuci

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme