- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteTort cu struguri

Tort cu struguri

400g unt sau margarina, 400 g zahar pudra, 4 oua, 400 g faina, struguri, dulceata de visine, sare.

Se freaca untul pana devine ca o spuma, se continua operatia impreuna cu zaharul, se incorporeaza pe rand cele patru galbenusuri, apoi faina, si se amesteca bine. La sfarsit, se inglobeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Se unge cu unt o forma rotunda si se da la cuptor. Cand aluatul s-a albit si a crescut putin, se trage la usa cuptorului si se aseaza deasupra lui boabele de struguri, care au fost in prealabil spalate si bine zvantate. Se continua coacerea.

Cand se serveste, se orneaza cu cateva boabe din dulceata de visine.

Pofta buna!

Articolul precedentPlacinta din branza de vaci
Articolul următorDulceata de nuci verzi

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme