- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSpaghetti milaneze

Spaghetti milaneze

250 g spaghetti, 80 g unt, 125 g sunca sau costita, 150 g ciuperci, 125 g smantana, 2 galbenusuri, 100g parmesan sau cascaval ras, sare, piper.

Spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata timp de 20 de minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare, se stropesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Ciupercile taiate felii se inabusesc putin in unt. Intr-o cratita bine unsa cu unt se aseaza spaghetele, care au fost amestecate in prealabil cu ciupercile, sunca taiata in cubulete, smantana, sarea si piperul. Se lasa cratita pe foc mic, timp de 10 minute, apoi se da la o parte si se amesteca in compozitie galbenusurile de ou cu parmezanul sau cascavalul ras. Se serveste imediat.

Pofta buna!

Articolul precedentOua “a la gasconne”
Articolul următorSupa italieneasca Minestrone

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme