- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePulpa de miel cu cimbru si rozmarin

Pulpa de miel cu cimbru si rozmarin

Carnea preparata in acest mod este excelenta. O reteta simpla, dar bogata in arome si gust. Asa ca, de ce sa va complicati?

Ingrediente:

1,8 kg pulpa de miel
2 linguri ulei de masline
5 dl vin alb
4 linguri jeleu de mere
rozmarin proaspat
cimbru proaspat
sare
piper negru, proaspat macinat
Instructiuni (gatitul cu cuptorul obisnuit):

Lasati carnea de miel sa stea la temperatura camerei aproximativ o ora. Asezati doua crengute de rozmarin intr-o tava adanca. Curatati frunzele de la restul de rozmarin si cimbrul, presarandu-le pe un tocator. Frecati carnea de miel cu uleiul, sarea si piperul si apoi rulati cu ierburile. Puneti carnea in tava. Setati cuptorul la 190˚C si preparati circa 14-15 minute, daca doriti sa fie carnea mai frageda sau 20 de minute, daca doriti sa fie bine preparata.

Gatitul cu Inspiro:

Lasati carnea de miel sa stea la temperatura camerei circa o ora. Asezati doua crengute de rozmarin intr-o tava adanca. Curatati frunzele de la restul de rozmarin si cimbrul si presarati-le pe un tocator. Frecati carnea de miel cu uleiul, sarea si piperul si apoi rulati cu ierburile. Puneti carnea in tava. Setati cuptorul Inspiro pe Roasting, Beef/game/lamb, lamb joint.

Sursa: www.casamea.ro

Articolul precedentCozonac cu nuca
Articolul următorOrez chinezesc cu legume

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme