- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePrajitura cu branza

Prajitura cu branza

500 g faina, 30 g. drojdie, 160 g. zahar, 3 linguri de apa, 80 g untura, 4 galbenusuri, 1 lamaie, 250 g branza telemea, o lingurita de scortisoara.

Se dizolva drojdia in putina apa calda. Se pune faina, drojdia la mijloc si se adauga zaharul, untura topita, galbenusurile de ou si coaja rasa de lamaie. Se framanta aluatul si se lasa sa creasca aproape o ora. Din aceasta coca se intinde o foaie de 1 cm grosime care se acopera cu branza rasa amestecata cu zahar si scortisoara. Se ruleaza aluatul in forma de rulada, se unge cu galbenus si se pune pe o tava unsa cu grasime. Se coace la foc mic aproape o ora.

Pofta buna!

Articolul precedentSupa italieneasca Minestrone
Articolul următorGulas

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme