- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Gulas

500 g carne de porc, 4 cepe mari, 200 g de untura, o lingurita de boia dulce, un varf de lingurita de boia iute, 3 rosii, 1 catel de usturoi, putin chimen pisat, un morcov, frunze de patrunjel, sare, piper, un kilogram de cartofi, 100 g smantana, putin zahar, 1 litru apa.

Se topeste untura intr-o cratita mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dup ace s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atata apa cat sa acopere mancarea. Cratita va fi lasata la foc mic sa clocoteasca incet. Cand carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi. Inainte de a-l servi se adauga smantana si patrunjel verde.

Pofta buna!

Articolul precedentPrajitura cu branza
Articolul următorRulada de carnaciori

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme