- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Papanasi

Ingrediente: 250 g branza de vaca, 3-4 linguri de gris, 2 oua, zahar, sare, coaja de lamaie.

Mod de preparare: Se amesteca bine 250 g branza de vaca impreuna cu trei-patru linguri de gris, doua oua, o lingurita de zahar, coaja rasa de la o lamaie si putina sare. Se uda mana si se iau din compozitie bucati cat o nuca de mari. Se rotunjesc, se dau prin faina, se aplatizeaza si se apasa cu degetul pe mijloc facandu-se cate o gropita. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Cand se ridica deasupra se iau cu o spumiera si se scurg bine. Se servesc imediat, cu smantana, dulceata si zahar deasupra.

Sursa: www.casamea.ro

Articolul precedentCartofi umpluti cu carne
Articolul următorPlacinta de legume

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme