Ingrediente:
• 250 gr margarina
• 1 lingurita ulei de masline
• 1 lingurita sare
• 1 lingurita otet
• 250 gr faina
• 30 gr mac
• 5 linguri sifon
• 50 gr cascaval Lactag
• 1 ou pentru uns
Timp de preparare: 60 minute
Dificultate: usor
Numar portii: 6
Mod de preparare:
Pui faina intr-un castron, adaugi margarina bucatele si amesteci bine. Adaugi cascavalul Lactag ras, uleiul, otetul, sarea si sifonul. Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute). Se pune la rece 30 de minute, apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme. Le asezi intr-o tava pe hartie de copt. La final inimioarele se ung cu ou, se presara mac si se coc la foc potrivit.
Iti recomandam o alta reteta la fel de gustoasa: Cheesecake dalmatian