- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
RETETE PE GUSTATEInimioare aperitiv

Inimioare aperitiv

inimioareIngrediente:
• 250 gr margarina
• 1 lingurita ulei de masline
• 1 lingurita sare
• 1 lingurita otet
• 250 gr faina
• 30 gr mac
• 5 linguri sifon
• 50 gr cascaval Lactag
• 1 ou pentru uns

Timp de preparare: 60 minute
Dificultate: usor
Numar portii: 6

Mod de preparare:
Pui faina intr-un castron, adaugi margarina bucatele si amesteci bine. Adaugi cascavalul Lactag ras, uleiul, otetul, sarea si sifonul. Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute). Se pune la rece 30 de minute, apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme. Le asezi intr-o tava pe hartie de copt. La final inimioarele se ung cu ou, se presara mac si se coc la foc potrivit.

Iti recomandam o alta reteta la fel de gustoasa: Cheesecake dalmatian

Articolul precedentLapte de pasare
Articolul următorSupa de porumb cu lapte

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme