- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSICamera bebelusuluiFereste-ti bebelusul de poluarea casnica

Fereste-ti bebelusul de poluarea casnica

Poluarea atmosferica, in special in orasele mari, este o problema serioasa care influenteaza sanatatea tuturor si in special a copiilor mici, creand mai ales probleme respiratorii, cum ar fi alergiile, raceala, astmul, dar si probleme psihologico-patologice, cum sunt ametelile si proasta dispozitie.

Aerul curat in casa este foarte important pentru functionarea corecta a sistemului respirator al bebelusului tau. Poluantii externi, fumul de tigara, temperatura crescuta, noxele care rezulta prin utilizarea intensa a detergentilor, vopselelor sau spray-urilor cosmetice sunt factori care influenteaza negativ mediul casnic, in care copilul petrece aproape trei sferturi din zi. Cercetarile caracterizeaza atmosfera ingreunata a casei drept „poluare casnica”.

Iarna, cu atat mai mult atmosfera din casa devine ingreuna, din cauza utilizarii caloriferelor, care incalzesc spatiul, dar usuca aerul. Mai ales caloriferele electrice usuca foarte tare aerul. Din acest motiv este nevoie sa restabilesti umiditatea aerului in camera bebelusului.

Aerisirea frecventa a camerelor, montarea unui dispozitiv electric de umidificarea a aerului in camera copilului cu o ora inainte de a adormi, precum si ionizatorii comercializati pe piata sunt solutii care ajuta la improspatarea aerului si la buna oxigenare a spatiului.
Acumularea satisfacatoare de aburi in casa imbunatateste functia respiratorie a copilului si limiteaza posibilitatea aparitiei in viitor a problemelor respiratorii.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme