- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLE Aripioare cu glazura de miere

Aripioare cu glazura de miere

Reteta este extrem de simpla, iar prepararea la cuptor te ajuta sa eviti prajelile, pastrand acelasi gust de bine rumenit. Gustul de miere este pe placul celor mici, asa ca ai mari sanse sa repeti reteta si altadata.
Ingrediente:

– 1 casoleta cu 8-10 bucati aripioare de pui

– 1 lingura miere

– 1 cub de unt

– 1 lingura mustar

– sare, piper, boia dulce

– hartie de copt

Cum se face:

  1. Se condimenteaza aripioarele cu sare, piper si boia dulce, apoi se asaza cu spatiu intre ele, pe o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor, la foc mediu / la 200 grade Celsius.
  2. Se lasa cca 50 minute sau pana ce sunt bine patrunse. Intre timp, se amesteca untul moale cu mierea si cu mustarul, cu ajutorul unei furculite.
  3. Cand aripioarele de pui sunt gata, se scot de la cuptor si se adauga deasupra fiecareia un strat de sos cu miere si mustar. Acest invelis catifelat si dulce se va topi imediat de la caldura si va imbraca aripioarele cu un strat aromat. Se scot si se servesc calde, cu salata.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme