- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSecrete mici, efecte mari II

Secrete mici, efecte mari II

Continuam seria secretelor mici cu efecte mari:

  • Lamaile uscate isi revin daca se tin aproximativ 24 ore in apa rece care se schimba de cateva ori;
  • Inainte de a folosi o lamaie este bine sa o opariti cateva minute in apa clocotita, astfel coaja devine mai aromata si miezul mai zemos;
  • Se recomanda ca formele de prajituri sa fie unse intotdeauna cu unt (nu cu margarina sau ulei) deoarece prajitura coapta va avea o aroma mai placuta;
  • Stafidele se aleg, se tin in apa rece sau in rom aproximativ o ora dupa care se lasa sa se scurga si se adauga in compozitie.

Citeste continuarea pe www.labucatarie.ro

Articolul precedentSecrete mici, efecte mari III
Articolul următorCidru

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme