- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSecrete mici, efecte mari III

Secrete mici, efecte mari III

Incepem saptamana cu alte cateva secrete sau trucuri de care trebuie sa tineti seama in bucatarie.

  • La prajiturile ce au in compozitia lor o cantitate mai mare de ulei, este bine sa picurati uleiul ca la maioneza, deoarece, in acest fel prajitura se coace uniform;
  • Atunci cand preparati prajituri cu fructe, este recomandat sa intepati blatul de la fund cu o furculita pentru a se coace bine;
  • Daca aveti de preparat o prajitura cu 4,5 oua (in afara torturilor) si va lipseste un ou, acesta se poate inlocui cu o lingura de smantana, lapte sau apa minerala;

Citeste continuarea pe www.labucatarie.ro

Articolul precedentSecrete mici, efecte mari I
Articolul următorSecrete mici, efecte mari II

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme