- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteBors surpriza, cu ou si carnat

Bors surpriza, cu ou si carnat

Ingrediente:

– 1 ceapa

– 2 morcovi

– 1 pastarnac

– 1 telina mica

– 1 ardei gras

– 1 legatura de leustean

– 2 carnati afumati, de preferat de casa (dar merg si crenvursti sau carnati cabanos)

– 6-8 oua fierte

– 500 ml bors

– smantana pentru servit

Mod de preparare:

  1. Spala legumele, curata-le si taie-le cuburi cat mai mici, inclusiv ceapa. Intr-o oala de supa, toarna1 litru de apa si adauga in ea legumele si sarea. Pune oala pe foc si las-o aproximativ 30 de minute sau pana ce legumele sunt aproape fierte. Spumeaza.
  2. Taie carnatii rondele. Intr-o tigaie nonaderenta incinsa, pune feliile de carnati, fara ulei, si rumeneste-le usor. Scoate-le cu o spatula, fara grasimea lasata in tigaie (daca au lasat), si pune-le in oala cu legume. Lasa inca 5 minute sa fiarba, apoi adauga borsul. Asteapta sa dea din nou in clocot si mai lasa 5 minute. Presara leustean tocat si ia de pe foc.
  3. Drege borsul cu o lingura de smantana la fiecare portie. Pune ouale in farfurii abia la servire, curatate si taiate sferturi.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme