- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteZucchini la cuptor

Zucchini la cuptor

Si copilul tau adora pastele, dar fuge de legume? Atunci iti ofer o reteta care le combina intr-un mod excelent pe amandoua, in asa fel incat cel mic nu va putea refuza sa manance. In plus acest preparat este foarte hranitor si numai bun pentru serile racoroase de toamna.

Ingrediente:

  • un pachet de spaghete
  • 3 dovlecei zucchini
  • 150 g sunca
  • 5 rosii
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare si piper
Mod de preparare: 

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le de apa, apoi stropeste-le cu ulei de masline, presara parmezan si amesteca. Dupa ce ai spalat dovlecii zucchini, taie-i pe lungime, în fasii subtiri. Lasa deoparte cateva felii de zucchini. Rosiile si sunca se taie in felii subtiri. Legumele tocate, amestecate cu pastele si cu sunca, se pun într-un vas termorezistent. Se amesteca toata compozitia si se condimenteaza cu sare si piper. Acopera compozitia cu felii de zucchini si presara parmezan. Mancarea se tine la cuptor la 180-200°C timp de 25-30 de minute.

sursa foto: budgetbytes.blogspot.com

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme