Si copilul tau adora pastele, dar fuge de legume? Atunci iti ofer o reteta care le combina intr-un mod excelent pe amandoua, in asa fel incat cel mic nu va putea refuza sa manance. In plus acest preparat este foarte hranitor si numai bun pentru serile racoroase de toamna.
Ingrediente:
- un pachet de spaghete
- 3 dovlecei zucchini
- 150 g sunca
- 5 rosii
- parmezan
- ulei de masline
- sare si piper
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le de apa, apoi stropeste-le cu ulei de masline, presara parmezan si amesteca. Dupa ce ai spalat dovlecii zucchini, taie-i pe lungime, în fasii subtiri. Lasa deoparte cateva felii de zucchini. Rosiile si sunca se taie in felii subtiri. Legumele tocate, amestecate cu pastele si cu sunca, se pun într-un vas termorezistent. Se amesteca toata compozitia si se condimenteaza cu sare si piper. Acopera compozitia cu felii de zucchini si presara parmezan. Mancarea se tine la cuptor la 180-200°C timp de 25-30 de minute.
sursa foto: budgetbytes.blogspot.com