- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteTort milanez

Tort milanez

Blatul: 8 oua, 350 g unt, 350 g zahar pudra, 350 g faina, sare.

Umplutura: dulceata de portocale sau alta la alegere, 200 g frisca.

Se freaca untul spuma. Se adauga galbenusurile, apoi zaharul. Se freaca bine dupa fiecare adaugare. Se toarna treptat si faina. La urma, se amesteca usor albusurile  batute spuma cu un praf de sare.

Se imparte compozitia in doua si se coace separate.

Unul din blaturi se unge cu dulceata, celalalt se aseaza deasupra si se orneaza cu frisca. Se poate orna pe deasupra cu un strat de fructe.

Pofta buna!

Articolul precedentTort indiana
Articolul următorPlacinta din branza de vaci

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme