Incepand cu un anisor, meniul copilului va trebui sa fie cat mai diversificat. Tochitura de pui reprezinta o alternativa gustoasa si satioasa pentru fiecare.
Ingrediente:
- patru inimi de pui
- doua pipote
- doi ficatei
- doua fasii piept de pui
- doua rosii mari
- un ardei verde
- o ceapa medie
- patru catei de usturoi
- o lingura ulei masline
- patru bobite sare de mare
patrunjel
Mod de preparare:
- Pieptul de pui, inimioarele, ficateii si pipotele se pun la fiert.
- Se adauga intr-o craticioara putin ulei si putina apa in care se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt.
- Dupa ce se rumeneste ceapa, in asa fel incat sa devina aurie se adauga inimioarele, pieptul de pui, pipotele si ficatelul, taiate marunt.
- Peste ingredientele de mai sus adaugati usturoiul taiat marunt.
- Dupa ce le scoateti samburii si le decojiti, rosiile pasate sunt adaugate impreuna cu sare.
- Lasa-ti sa fiarba vreo 20 de minute dupa care adaugati patrunjelul.