- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
RETETE PE GUSTATETarta cu ficatei si ciuperci

Tarta cu ficatei si ciuperci

gluten-free-easy-mushroom-tartIngrediente:
Pentru blat:
• 1 ou
• 2-3 linguri smantana Lactag
• 100 gr margarina
• 300 gr faina
• sare
• 1-2 linguri apa rece
Pentru umplutura:
• 300 gr ficatei de pui
• 1 conserva ciuperci
• 3 oua
• 100 gr cascaval Lactag ras
• 3 linguri ulei
• 1 ceapa
• sare
• piper
• cimbru macinat
• 1 ardei gras rosu

Timp de preparare: 60 minute
Dificultate: Usor
Numar portii: 6

Mod de preparare:
Cerneti faina intr-un castron. Puneti margarina taiata cubulete si sarea si amestecati. Puneti oul batut, smantana Lactag si framantati pana obtineti un aluat potrivit de tare, nelipicios. Daca este nevoie adaugati 1-2 linguri apa rece. Puneti aluatul la rece pentru 30 de minute. Curatati ceapa, tocati fin si caliti-o in uleiul incins. Adaugati ciupercile scuse si clatite.Caliti cateva minute, apoi adaugati ardeiul gras taiat julien si ficateii taiati cubuletemici. Lasati pana ficateii s-au albit bine, fara a se praji. Lasati sa se raceasca.

Apoi amestecati cu sare, piper, cimbru, ouale si cascavalul Lactag ras . Tapetatati tava cu margarina si faina.
Intindeti aluatul de tarta ceva mai mare decat forma in care urmeaza a fi pusa. Intindeti foaia in tava, intepati-o cu o furculita din loc in loc, apoi turnati umplutura. Acoperiti cu bucatile de aluat ce trec peste forma.Dati la cuptor pana este gata si se aureste frumos.

Iti recomandam o alta reteta la fel de gustoasa: Paste cu legume

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme