- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTETarg pentru sustinerea mamicilor care lucreaza de acasa – Bucuresti, 12 iulie...

Targ pentru sustinerea mamicilor care lucreaza de acasa – Bucuresti, 12 iulie 2014

afis-targ-work-at-home-momsWork at Home Moms (Asociatia Work At Home Moms | WAHM) organizeaza pe 12 iulie 2014 un targ dedicat in exclusivitate promovarii serviciilor si produselor realizate de mame care lucreaza de acasa, fiind primul targ de acest fel din Romania.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Scoala Libera Waldorf (str. Scarlatescu nr. 50, sector 1), intre orele 10.00-16.00.

Expozantii sunt mamici talentate care lucreaza de acasa. In cadrul targului vor incepe si filmarile pentru primul documentar despre fenomenul Work At Home Moms in Romania. Evenimentul va fi si gazda unor ateliere si workshop-uri pentru pitici si parinti (cu participare pe baza de donatie).
Programul complet poate fi vazut aici: http://wahm.ro/primul-targ-work-home-moms-12-iulie-2014-bucuresti/. Pagina de facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/1465520833689148/?fref=ts
Work at Home Moms Romania este o asociatie ce este menita sa vina in sprijinul mamelor active si constiente de importanta lor vitala in cadrul familiei.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme