- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSalata de oua

Salata de oua

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 1 legatura de leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 300 ml maioneza (se poate folosi si smantana)
  • sare, piper
  • paine (franzela) pentru servit

Mod de preparare:

  1. Cu o seara inainte de picnic, se fierb ouale pana se fac tari (cca 10 minute dupa ce dau in clocot). Se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Se spala verdeturile si se toaca. Se taie ouale mare si se amesteca impreuna cu verdeturile, se sareaza si pipereaza, apoi se adauga maioneza. Se amesteca usor cu o lingura de lemn, cu grija sa nu se sfarame prea tare ouale. Se pasteaza la frigider peste noapte, intr-o casoleta inchisa ermetic.
  2. La picnic, se prajeste painea taiata felii: nu direct pe gratar, ci pusa pe o folie de aluminiu sau pe o placa metalica. Se serveste salata de oua pe paine prajita.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme