- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteSalata de cruditati cu pui si maioneza

Salata de cruditati cu pui si maioneza

Ingrediente

1/4 varza taiata fin

1 morcov

1 mar

sucul de la 1/4 lamaie

o bucata de piept de pui, fripta pe gratar,

2 oua

300 ml ulei

sare

Mod de preparare:

  1. Se condimenteaza pieptul de pui si se pune pe gratar, pana ce este bine patruns, apoi se scoate si se taie fasii fine.
  2. Unul dintre oua se pune la fiert. Cand este tare, se curata, se scoate galbenusul si se pune deoparte pentru maioneza, iar albusul se taie marunt si se pune in salata.
  3. Se face o maioneza de casa din ulei si doua galbenusuri de ou, unul fiert si unul crud, astfel: se amesteca intai cele doua galbenusuri pana ce se obtine o crema, apoi se adauga cate o lingura de ulei amestecand treptat, pana se absoarba in compozitie si maioneza creste.
  4. Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Se procedeaza la fel cu marul. Se toaca varza, marunt. Se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa deoparte.
  5. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Salata se serveste ca gustare, cu paine prajita.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme