- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSIIngrijirea bebelusuluiRelaxeaza-te, mamico!

Relaxeaza-te, mamico!

Este firesc sa ai griji, fie ca sunt mici sau mari, toate fiind legate de bebelus. Iata cativa pasi simpli care te vor ajuta sa te relaxezi si sa te bucuri de aceste momente frumoase din viata ta.

Uneori stresul pare ca merge mana in mana cu sarcina. Alaturi de marile griji precum travaliul, nasterea, posibilitatea de-a da nastere unui copil prematur, se adauga si factori mai mici de stres precum gasirea unui pediatru bun.

Oare partenerul tau te va ajuta sa ai grija de cel mic? Care este vestea buna? Tot ceea ce vei organiza in avans te va ajuta sa te simti mai pregatita pentru ce va urma, si vei fi mai putin stresata. Cu cat planuiesti mai mult acum, cu atat mai relaxata vei fi atunci cand va sosi bebe.

Cu bebe acasa – Sa ai grija singura de un bebelus pare ireal si coplesitor si chiar si mamele veterane sustin ideea ca poate fi imposibil uneori sa ai grija de un bebelus si de fratele sau mai mare.

Cum sa te simti mai bine: Creaza un plan concret care il va ajuta pe nou-nascut sa se simta mai bine. Salveaza-ti numerele de telefon ale unor specialisti precum: consultantul in lactatie, babysitter, persoane care te pot ajuta cu pregatirea meselor sau curatenia in casa. Nu uita sa te bucuri de ajutorul familiei si sa te gandesti din timp cu ce te-ar putea ajuta fiecare. Te vei simti in control si te va ajuta sa nu ajungi intr-o stare avansata de epuizare.

Alegerea unui pediatru – Bineinteles ca iti doresti un medic de incredere si care isi cunoaste foarte bine profesia. De asemenea vei vrea sa te simti confortabil cand il vei intreba anumite lucruri si sa stii ca il poti suna la orice ora pentru urgente.

Cum sa te simti mai bine: Compune o lista si incepe cu criteriile care sunt mai importante pentru tine, de exemplu un cabinet aproape de casa voastra. Apoi obtine recomandari de la prieteni, familie sau medicul obstetrician. Programeaza intalniri la trei pediatri diferiti si discuta toate detaliile (include aici si posibilitatea de-a veni intr-o consultatie indifrent de ora sau in week-end, ce presupune o internare a celui mic, vizite acasa, etc).

Apoi pune intrebari referitor la interesele si nevoile pe care le ai. Daca sustii puternic alaptarea, intreaba daca iti poate recomanda consultanti in alaptare. Observa temperamentul medicului si modul in care rezonezi cu acesta. Ai incredere in instinctul tau, deoarece un medic poate avea recomadari bune insa nu este obligatoriu sa se potriveasca cerintelor tale.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme