- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSIAlaptareRaceala in alaptare

Raceala in alaptare

raceala alatare (http://monicaheartsrq.com)Perioada alaptatului este deosebit de importanta pentru sanatatea bebelusului. Asa ca, mentinerea unei stari de sanatate cat mai bune pe toata aceasta perioada este esentiala pentru cei doi, bebelusul putand fi ferit astfel de infectii si de diferite alte afectiuni. De aceea, in perioada anotimpului rece trebuie sa te feresti de raceala sau gripa, cea mai frecventa afectiune. Cu toate acestea, daca se intampla totusi un asemenea lucru nu este obligatoriu sa iti intrerupi alaptarea, dar trebuie sa fii prudenta pentru a grabi vindecarea, fara medicamente.

In momentul in care simti ca ai racit, avand febra, tuse, dureri de cap, mucozitati nazale crescute, deja este timpul trecut pentru a intrerupe alaptarea. Bebelusului deja i-au fost transmise toate aceste stari intrucat simptomatologia de mai sus a fost doar un efect al aparitiei virusului in organism. Asa ca, intreruperea alaptarii nu este cea mai buna solutie, uneori fiind total contraindicata. Chiar daca va raci, boala ii va trece mult mai repede si mai usor decat la tine intrucat prin alaptare ii vei asigura anticorpii necesari pentru ca organismul sa poata lupta cu o astfel de afectiune.

Iar daca te gandesti sa iei o aspirina sau un paracetamol, opreste-te! Pui in pericol sanatatea copilului tau. Medicamentele luate fara recomandarea medicului sunt contraindicate atat in sarcina, cat si in alaptare.

Exista si o serie de medicamente alternative celor medicamentoase, cele de origine naturista. Asa ca, iata sfaturile noastre de tratare prin remedii naturale a racelii:

  • Consuma cat mai multe ceaiuri fierbinti;
  • Nu uita de odihna;
  • Fa gargara pentru tratarea durerilor de gat;
  • Baia cu abur te va ajuta la mentinerea unei mai bune respiratii;
  • Apa de mare te va ajuta sa elimini mai usor mucozitatile nazale;
  • Nu uita de fructele si legumele cu un continut bogat de vitamina C.

Si cum principala ta ingrijorare in aceasta perioada este ca bebelusul sa nu ia acest virus de la tine, iata cum il poti feri:

  • Sa te speli pe maini imediat dupa ce stranuti;
  • Sa nu stranuti spre el;
  • Nu lasa servetelul nazal in apropierea sa.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme