- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEPui cu legume la cuptor

Pui cu legume la cuptor

Nu e o reteta costistitoare, se face usor, iar rezultatul este delicios. Ne vei da dreptate, dupa ce vei incerca reteta de pui cu legume la cuptor.

Ingrediente:

  • 1 casoleta cu 6 copanele de pui
  • 300 g rosii cherry
  • 300 g cartofi
  • o capatana de usturoi
  • o ceapa, taiata sferturi
  • ulei de masline
  • sare de mare, piper, cimbru, rozmarin, proaspete sau uscate

Preparare:

  1. Amesteca uleiul de masline cu condimentele, unge copanele pe toate partile si lasa-le la marinat 2 ore, la frigider.
  2. Intr-o cratita cu capac, asaza pulpele , toarna deasupra lor marinata, apoi adauga ceapa, rosiile, cartofii taiati cuburi mari, cateii de usturoi intregi si condimente dupa gust.
  3. Adauga in vas o ceasca de apa si inca un praf de sare si piper. Da vasul la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ o ora si jumatate. Se scoate apoi capacul si se mai lasa 15 minute la cuptor, pana ce sosul scade, iar pulpele se rumenesc. Sunt gata atunci cand incerci sa desprinzi pielea de pe carne cu ajutorul furculitei, iar pielea se separa fara efort.
  4. Se distrbuie in farfurii cartofii, rosiile si ceapa, care au devenit dulci si moi, dar rumene pe afara. Se adauga copanelele. Se scoate usturoiul din coaja. Il poti zdrobi cu o furculita si servi ca sos, peste copane.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme