- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEIn premiera in Romania: Scooby-Doo vine la Bucuresti in 2014

In premiera in Romania: Scooby-Doo vine la Bucuresti in 2014

Scooby-Doo, indragitul catel investigator, va sosi la Bucuresti in 2014 pentru a le arata tuturor copiilor aventurile sale din toridul si indepartatul Egipt. Scooby va fi insotit de toti prietenii sai, Fred, Velma, Daphne si Shaggy, in incercarea de a dezvalui secretul piramidei faraonului Hatcepsut. In calatoria lor, vor intalni diverse personaje interesante din acele locuri alaturi de care vor avea parte de intamplari spumoase, pline de suspans si umor.

Scooby Doo Poster FinalObstacolele se vor afla la tot pasul. Eroii nostri se vor confrunta, de exemplu, cu blestemul de a fi transformat in stana de piatra. Publicul va fi tinut cu sufletul la gura pe toata durata spectacolului si va vedea daca prietenia, curajul si spiritul de echipa vor ajuta Gasca Misterelor sa desluseasca misterul faraonului si astfel, sa readuca linistea pe taramurile egiptene.
Scooby-Doo si Misterul Piramidei este un spectacol marca Warner Bros, venit tocmai din S.U.A. si va fi pus in scena pentru prima data in Romania la Sala Palatului, timp de 4 zile consecutive, pe 18, 19, 20 si 21 februarie.

Evenimentul va contine toate elementele care vor transforma seara petrecuta la Sala Palatului intr-o experienta de neuitat. Publicul va avea parte de intriga, cantece, umor, coregrafie, acrobatii, decoruri fantastice, toate in spiritul cunoscutului si mult apreciatului desen animat.
Scenariul pentru productia Warner Bros. este scris de celebrul autor francez Gregoire Dey, iar regia originala apartine lui Remy Caccia, doi profesionisti din industria entertainment-ului a caror viziune extraordinara va fi savurata pe scena Salii Palatului.
In Franta, unde a avut deja loc spectacolul, reactiile presei au fost unanime:

„Un spectacol pentru toata familia, plin de umor, de un inalt nivel” (Telerama)
„Decoruri grandioase, cantece care te prind repede, o comedie extraordinara. A nu se rata sub niciun pretext” (Le Figaro Madame)
„Un spectacol exceptional” (Pariscope)
„Un spectacol plin de umor savuros pentru toata familia” (Tele 7 Jours)

Biletele pentru evenimentul „Scooby-Doo si Misterul Piramidei” se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.eventim.ro la preturi variind in functie de apropierea de scena: Categoria VIP – 250 de lei pentru adulti si copii;
Categoria I – 180 de lei pentru adulti si 140 de lei pentru copii;
Categoria II – 150 de lei pentru adulti si 120 de lei pentru copii;
Categoria III – 115 lei pentru adulti si 90 de lei pentru copii;
Categoria IV – 80 de lei pentru adulti si 65 de lei pentru copii.

Articolul precedentZiua kamishibai la Bucuresti
Articolul următorS-a lansat Scoala de Basm

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme