- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEPiept de curcan cu piure de avocado

Piept de curcan cu piure de avocado

Un adevarat rasfat culinar, dar in acelasi timp, o mancare sanatoasa, plina de proteine, fibre, vitamine si acizi grasi esentiali. Cum sa faci piept de curcan cu piure de avocado, chiar daca nu esti un chef celebru. Urmeaza reteta noastra!

Ingrediente pentru 4 portii

– 1 piept de curcan

– 4 avocado moi

– 2 rosii bine coapte

– sare

Ingrediente, pentru marinata
– 1-2 catei de usturoi, pisati in mojar
– ulei de masline

– sare, piper
– cimbru, oregano (de preferat proaspete si tocate)

– otet de mere (o cantitate de 2 ori mai mica decat uleiul de masline)

– 1 lingurita miere de albine

  1. Amesteca bine ingredientele de marinata. Taie pieptul de curcan in bucati si unge-l cu marinata, apoi da la frigider pentru 2 ore.
  2. Scoate carnea de la frigider si pune-o la fript pe tigaia cu grill, cate 10 minute pe fiecare parte. Cand carnea este patrunsa, se da deoparte.
  3. Se face un piure din miezul de avocado, care se zdrobeste cu furculita sau cu un pasator de piure. Se adauga sare, rosiile taiate cuburi si se serveste ca granitura la carne. Poti adauga verdeata tocata (daca cel mic nu face mofturi).

 

Mai multe retete de hobbybucatar.ro

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme