- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteNegresa cu nuci

Negresa cu nuci

1 ceasca cu zahar, 1 ceasca cu faina ,1 lingura cu nuci macinate, 1/4 ceasca cu ulei, 1/3 ceasca cu apa, 1/3 ceasca cu cacao,1 praf de copt, 1/4 lingurita cu sare.

Se vor pune intr-un vas faina, zaharul, cacaco, nucile si praful de copt stins in otet, care se vor amesteca foarte bine. Se va adauga si sarea. Dupa ce s-a incorporat bine amestecul se va adauga uleiul si apa in asa fel incat sa se obtina o compozitie omogena.

Se va pregati o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina in care se va pune intreaga compozitie, dandu-se la cuptor la foc redus 30 de minute. Se va servi calda.

Peste aceasta, optional, se va putea adauga o glazura de cacao care se va putea face astfel:

Se va pune intr-un vas 250 ml lapte, 3-4 linguri cacao, 1 cana de zahar, lasandu-se sa fiarba pana se va ingrosa. Dupa ce va fi legata, glazura se va lua de pe foc si se va pune peste negresa calda. La sfarsit puteti presara pe deasupra nuca de cocos.

Articolul precedentPrajitura cu caise
Articolul următorMusaca cu cartofi si carne tocata

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme