- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEReteteMancare turceasca de vinete

Mancare turceasca de vinete

Savureaza o mancare turceasca de vinete. Aici iti aratam cum poti prepara rapid aceasta mancare exceptionala.

4 vinete, 5 cepe, 1 catel de usturoi, 300 g rosii, sare, piper, 4 linguri de ulei, frunze de telina.

Cepele, taiate pestisori, se auresc in ulei, la care se adauga rosiile rupte in bucati mici, usturoiul pisat, sarea si piperul. Cratita se lasa la foc mic, pana ce scade destul din sosul lasat de rosii. Vinetele intregi se oparesc timp de 7-8 minute in  apa clocotita si sarata, apoi se rup, dar nu complet, in lungime, in trei locuri si se introduce umplutura de rosii. Vinetele legate cu frunzele de telina – oparite in prealabil in apa clocotita – se aseaza intr-o cratita cu putin ulei. Restul de umplutira se toarna pe deasupra si se lasa cratita la cuptor, la foc mic, aproape o ora. Mancarea se poate servi rece sau calda.

Pofta buna!

Articolul precedentRulada de carnaciori
Articolul următorRulada cu mazare

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme