- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEVedeteMamici celebre ale anului 2010

Mamici celebre ale anului 2010

Monica Anghel (www.clickpentrufemei.ro)Ca in fiecare an, ne-am obisnuit deja cu nasterile celebre. Si 2010 se pare ca a adus suficiente astfel de momente, pline de bucurie pentru toti cei apropiati.

Ianuarie 2010

Printesa Lia a devenit mamica la o varsta inaintata, la 56 de ani. Pe 11 ianuarie l-a adus pe lume pe Carol Ferdinand al Romaniei prin nastere cezariana.

Februarie 2010

Magda Vasiliu, prezentatoarea de stiri a postului Prima TV a nascut pe 17 februarie un baietel frumos si destul de dragalas, pe care l-a numit Vlad Andrei.

Aprilie 2010

Handbalista Luminita Hutupan a nascut se pare tot prin operatie cezariana o fetita caruia i-a pus numele Stefania. Se pare ca aceasta a fost mai nerabdatoare si a dorit sa isi cunoasca parintii mai devreme decat se asteptau, venind pe lume cu doua saptamani inainte de nasterea programata.

Tot in aprilie, Cristina Rus l-a adus pe lume pe Dragos, un baietel frumos si sanatos, care a fost evaluat cu Scorul Apgar 10 la nastere.

August  2010

Prezentatoarea tv Cristina Coca a devenit mamica pentru a doua oara. Aceasta  l-a nascut pe Ianis Andrei, un baietel destul de sanatos.

Septembrie 2010

Cantareata Antonia a ales sa o aduca pe lume pe Maya la o clinica privata din Italia, la o varsta destul de frageda, de numai 21 de ani.

Tot in septembrie, Monica Anghel a devenit mamica pentru prima oara, nascandu-l pe Aviv Alexandru, in data de 10 septembrie.

Noiembrie 2010

Blonda „Bebelusa”de la Cronica Carcotasilor a devenit mamica pentru prima data, aducand pe lume o fetita destul de frumoasa si dragalasa. Aceasta a optat sa nasca prin cezariana la o clinica privata din Spania.

Decembrie 2010

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au devenit din nou parinti. Adriana l-a nascut pe Eduard la maternitatea Polizu din capitala prin cezariana, avand la nastere o greutate de 3,2 kilograme si scorul Apgar 9.

Iuliana Tudor l-a nascut pe Cristian, un bebelus sanatos ce a primit la nastere nota 10.

Maria Marinescu, se pare ca a incheiat lista lunga a mamicilor celebre ale anului trecut, ascandu-l prin cezariana pe Levyn, un baietel sanatos de 4.3 kilograme si inaltimea de 50 de centimetri .

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme