- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIPregatire pentru scoalaMami, ce se poarta in toamna lui 2013?

Mami, ce se poarta in toamna lui 2013?

moda-copil-1

Picture 1 of 3

„Mami, ce se poarta in toamna lui 2013?” este una dintre intrebarile „la moda” pe care micii poznasi par sa le-o adreseze cu regularitate mamicilor atunci cand vine vorba de vestimentatie.

Dorind sa fie in pasul modei inca din primii ani de viata, copiii ajung sa se intereseze de tendintele actuale cu mare interes. De la paleta coloristica acceptata de marile case de moda si pana la tinutele cochete, indraznete si mai ales pline de veselie – totul pare sa se incadreze aproape perfect in gama vestimentara a copiilor.

Ceea ce se poarta in toamna lui 2013 este ceva mult mai indraznet decat ne asteptam. Si asta deoarece revin in forta culorile puternice, rosul si violetul numarandu-se printre preferate. In acest mod copiii vor putea fi vazuti imbracati foarte vesel, in corelatie cu anii dulci ai copilariei.

Culorile mai putin indraznete nu sunt total interzise, putand fi asortate celor indraznete, in orice ocazie.

Si fiindca atunci cand vorbim de toamna lui 2013 nu ne putem gandi decat la anotimpul rece, texturile din lana, casmir sau angora par sa prezinte cel mai mare interes atunci cand vine vorba de moda la copii. Sunt foarte calduroase, dar mai ales confortabile, putand fi purtate in orice moment, atat la plimbare, cat si pe bancile scolii, atunci cand nu este obligatorie unifiorma.

Nici accesoriile nu trebuiesc a fi uitate – fularele, esarfele, ochelarii, bijuteriile, palariile ori caciulitele vor fi la fel de vesele.

Asadar, rochitele, fustele, camasile, puloverele ori pantalonii vor putea fi mai colorati ca niciodata atat la fetite, cat si la baietei.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme