- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
SCOLARIActivitati pentru scoalaIncep inscrierile la gradinita pentru anul 2013-2014

Incep inscrierile la gradinita pentru anul 2013-2014

gradinitaInscrierea copilului la gradinita pentru anul scolar 2013-2014 va trebui sa se incheie pana pe data de 21 iunie.

Incepand cu luna iunie parintii isi vor putea inscrie copiii la gradinita. Cu toate acestea, Ministerul Educatiei si Cercetarii a lasat la aprecierea fiecarei unitati de invatamant stabilirea perioadelor de inscrieri, conditionand doar finalizarea procedurilor de inscriere pana la data de 21 iunie.

Afisarea perioadei de inscrieri se va face in functie de conducerea fiecarei gradinite. Aceasta va fi publica si va fi postata cu cateva zile inainte de inceperea inscrierilor. Tot in anuntul de afisare vor fi specificate documentele necesare cu care trebuie sa se prezinte parintii in aceasta etapa.

Potrivit reglementarilor interne, inscrierea copilului la gradinita se va face pe locurile ramase libere dupa reinscrierea copiilor din grupele mai mari.

In cazul in care numarul de locuri libere este mai mic decat numarul de solicitari, comisia de inscriere va evalua dosarul fiecarui candidat, oferind punctaje ridicate in cazul in care parintii locuiesc in aceeasi zona teritoriala cu gradinita ori atunci cand un frate ori o sora a copilului sunt deja inscrisi in acea gradinita, la o grupa mai mare. Afectiunile medicale ale copilului, dovedite prin certificate medicale ori statutul de unic intretinator al familiei sunt alte criterii de departajare.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme