- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTECurtea Veche Publishing, cele mai avantajoase preturi la Gaudeamus 2013

Curtea Veche Publishing, cele mai avantajoase preturi la Gaudeamus 2013

Curtea Veche Publishing isi asteapta cititorii la o noua editie a Targului International GAUDEAMUS – Carte de invatatura (20 – 24 noiembrie 2013, Pavilion Central Romexpo Bucuresti). Pentru a incheia cel de-al 15-lea an de activitate cu un dar pentru Cititorii de Curtea Veche, editura pregateste la targul de carte unele dintre cele mai generoase promotii ale anului, ce vor include si doua zile cu reduceri de pana la 80% la toate cartile – Black Friday (22 noiembrie) si Black Sunday (24 noiembrie).

jamies15minutemeals_supracoperta

Picture 1 of 2

Printre noutatile Curtea Veche Publishing de la aceasta editie a targului Gaudeamus se numara un album biografic dedicat ASR Principesei Margareta a Romaniei (“Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe), una dintre cele mai asteptate carti de bucate ale lui Jamie Oliver (“Gateste in 15 minute cu Jamie”) si un volum de eseuri semnat de Adrian Cioroianu (“Cea mai frumoasa poveste. Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor”). In cadrul proiectului “Cartea ceha”, editura va prezenta trei titluri cuprinzand cele mai frumoase legende pragheze si povestiri ale autorilor cehi, volumul lui Karel Čapek, “Povestiri dintr-un buzunar & Povestiri din celalalt buzunar” fiind una dintre surprizele placute ale targului.

Editura a pregatit si o serie de carti scrise de autori romani: “O tribuna captivanta” de Alexandru Matei, „Bisnitari, descurcareti, supravietuitori” de Zoltán Rostás si Antonio Momoc, „O istorie literara a vinului in Romania” de Razvan Voncu, “Ion Barbu, in timp si dincolo de timp” de Basarab Nicolescu, “Grigore Gafencu si proiectul Europei Unite. Vol. III”. Colectia “Cartile copilariei” se va imbogati cu un nou volum – “Povestea regelui Arthur si a cavalerilor sai”, iar fanii colectiilor de dezvoltare personala EZO, Metta si Biblioterapia se vor bucura de noi titluri: “Bucuriile intelepciunii”, scrisa de maestrul meditatiei budiste Yongey Mingyur Rinpoche, “Secretele energiei” de dr. Alla Svirinskaya, “Antioxidantii. Reteta pentru viata” de Bryce Wilde.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme