- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEModaCum imbracam copiii in vara lui 2011?

Cum imbracam copiii in vara lui 2011?

fetita (http://4.bp.blogspot.com)Tendintele modei nu sunt deloc de neglijat. Modul in care ne imbracam copiii in vara lui 2011 trebuie sa tina cont de aprecierile celor mai exigenti critici.

Potrivit designerilor vestimentari, copiii au voie sa se imbrace in tinute cat mai colorate, cu flori multicolore si chiar in dungi.
Noile colectii de vara si-au intrat deja in drepturi, rasfatand privirile parintilor atunci cand acestia merg la cumparaturi impreuna cu copiii lor.
Pastrand temele vesele ale copilariei, parintii vor trebui sa isi imbrace copiii in linii cat mai elegante. Cu toate acestea, materialele ecologice sunt la mare cautare in tinutele vestimentare ale copiilor. Asa ca, nu ezitati sa va imbracati copiii in bumbac, dantele sau alte textile cat mai naturale.
De asemenea, moda anilor 80 isi reintra iarasi in drepturi atat cu privire la copii, cat si la adulti.Tinutele cu tendinte asiatice raman si ele la mare cautare, facand obiectul marilor creatii vestimentare.
Potrivit Casei de Moda Dior, copiii vor trebui imbracati in mult galben si albastru in aceasta vara. Asadar, galbenul este dedicat fetitelor, iar albastrul sau chiar bleumarin-ul este destinat baietilor. Chiar si asa, Casa Dior exclude imprimeurile din imbracamintea copiilor. Cele mai practice tricouri sunt cele cu guler, gen polo, potrivit designerului.
Tommy Hilfiger considera ca dungile si bulinele merg destul de bine cu tricourile polo sugerate de Casa Dior.
Asa ca, nu va trebui decat sa incerci sa intri in magazinele cu hainute de copii si vei observa cele mai noi tendinte.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme