Ingrediente:
• 1 blat de pandispan
• 900 g crema de branza Lactag
• 200 g zahar
• esenta de vanilie
• 100 g smantana Lactag
• 4 oua
• 100 g ciocolata neagra
Timp de preparare: 50 minute
Dificultate: ridicata
Numar portii: 12
Mod de preparare:
Crema de branza Lactag se amesteca cu zaharul, esenta de vanilie, smantana Lactag si ouale. Ciocolata se topeste intr-un vas. Adaugam 3 linguri din compozitia de mai sus in ciocolata topita si amestecam.
Intr-o forma cu pereti detasabili imbracata in folie de staniol asezam foaia de pandispan peste care turnam compozitia din branza.
Punem crema de ciocolata intr-un posh cu varful rotund.Varful de metal il introducem usor in compozitie si impingem cu grija, pana cand la suprafata cremei se vor forma cerculete de ciocolata, de dimensiunea unei monede de 10 bani. Pornim din centru spre exterior cu bulinele de ciocolata.
Dam la cuptor o ora dupa care stingem focul si lasam sa se raceasca prajitura in cuptor. Se pune apoi la rece cateva ore si apoi se portioneaza.
Iti recomandam o alta reteta la fel de gustoasa: Lapte de pasare