- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEModaCe poarta copiii in toamna lui 2011?

Ce poarta copiii in toamna lui 2011?

copil imbracat sport (www.blog.minichic.ro)Si fiindca vacanta mare este aproape de sfarsit, fiecare parinte incearca sa isi pregateasca copilul de scoala. Mare este dilema atunci cand vor trebui sa le cumpere imbracaminte. Oare ce se poarta in toamna 2011?

Cu toate ca fiecare parinte ii vede la fel de mici, in realitate fiecare copil incearca sa tina pasul cu moda in stilul sau, inca de la cea mai mica varsta. Astfel, veti putea fi surprinsi atunci cand copilul va va solicita sa ii cumparati hainute cu un anumit gen de imprimeuri, in special cu buline, hainute cu dungi sau un anumit tip de imbracaminte in stil vintage. Este cam tot ceea ce se poarta in toamna lui 2011 in tinutele vestimentare ale copiilor.

Chiar daca vine frigul, toamna din acest an ramane la fel de colorata. Se poarta albastrul, dar si tonurile sale, rosul si portocaliul.

Hainutele fetitelor sunt destul de colorate, avand imprimeuri geometrice, in dungi si buline. Indiferent de modul in care este imbracata, fie ca prefera o rochita, fie pantaloni aceste imprimeuri sunt prezente peste tot, pana si pe dresuri sau sosete. De asemenea, tinuta este accesorizata cu curele, fulare, manusi fara degete, ochelari, bijuterii sau palarii.

In toamna lui 2011, baietii poarta imbracaminte in dungi sau in stil marinaresc. De asemenea, accesoriile nu pot lipsi nici din vestimentatia lor pentru a le aduce un aer cat mai sic.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme