- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEBazele alimentatiei sanatoase la copii – al 3-lea workshop organizat de bebelu.ro...

Bazele alimentatiei sanatoase la copii – al 3-lea workshop organizat de bebelu.ro in 2013

Aproximativ 70 de parinti si 20 de copii au participat la workshopul „Bazele alimentatiei sanatoase la copii 0-3 ani”, organizat de www.bebelu.ro, pe 24 aprilie, la Restaurant Jubile Primaverii. Specialistii in alaptare si alimentatia copilului au dat curs intrebarilor legate de perioada alaptarii, de inceperea diversificarii si de alimentele recomandate copiilor mici.

mg_6418-2

Picture 1 of 23

„Inca din momentul nasterii si chiar mai devreme, parintii sunt preocupati de alimentatia copiilor lor si incearca de fiecare data sa le ofere tot ce este mai sanatos. Cel mai bun inceput este bineinteles laptele matern. Mai tarziu, cand bebelusul este pregatit pentru diversificare, lucrurile se complica putin, deoarece parintii nu stiu ce sa le ofere micutilor, cat si mai ales nu stiu cum sa-i convinga sa accepte anumite alimente. De aceea am adus alaturi de noi, la workshop, specialisti din domeniile consultarii in alaptare, medicina pediatrica si nutritie”, a declarat Mihaela Calin, redactor-sef www.bebelu.ro

Evenimentul a fost deschis cu prezentarea Soranei Muresan, consultant in lactatie si alaptare, certificat international (IBCLC) la ProMama. Viitoarele mamici, dar si cele care au devenit de curand mame, au putut afla ca orice femeie poate alapta si ca orice problema de alaptare isi gaseste rezolvare, fie cu sprijin din partea altor mame, fie cu sprijin de specialitate.

Atunci cand cel mic vine pe lume, atat proaspata mama, cat si copilul au nevoie de produse speciale, fara de care cu greu iti mai inchipui in zilele noastre sa cresti un copil. Exact despre aceste produse le-a vorbit parintilor, Mariana Pavel, director de comunicare la Chicco.

Zerafia Alecu, medic primar, medicina de familie, le-a vorbit parintilor despre momentul in care sugarul este pregatit sa inceapa diversificarea, precum si despre alimentele recomandate copiilor pana la varsta de 12 luni.

Eugenia Dobrescu, managing mother la diversificare.ro, le-a oferit parintilor informatii pentru inceperea cu succes a diversificarii, cum pot gati sanatos pentru copiii lor, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos.

Multumiri partenerilor, care au fost alaturi de bebelu.ro in aceasta actiune:
· Vavian Pharma (Avent, Humana, Osteocare, Perfectil, MultiMam, Actigel)
· Chicco
· www.9luni.ro
· Tommee Tippee/ Closer to Nature
· Salterra
· Uriage
· Barilla
· ProMama
· Foto Alma Studio

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme