- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEVedeteJojo, la fel de atragatoare in doar trei saptamani de la nastere

Jojo, la fel de atragatoare in doar trei saptamani de la nastere

jojo (www.urban.ro)La fel de frumoasa, Jojo relateaza ca, desi este mamica, incearca mereu sa se simta in forma si s-a luptat sa isi recapete aspectul de dinainte de sarcina in doar trei saptamani.

Achim este fiul vedetei Serviciului Roman de Comedie, singura persoana care a reusit sa ii schimbe viata radical acesteia. Cu toate acestea, viata lui Jojo a devenit mai blanda, mai calda si mult mai dragastoasa de cand este el in preajma tinerilor parinti.

Chiar daca nu a pus foarte multe kilograme in sarcina, Jojo dezvaluie ca incearca sa redevina aproape la fel ca la inceput. Activitatile sale zilnice, atat in ingrijirea copilului, cat si cele profesionale reusesc sa o tina in priza pe vedeta si sa o ajute sa scape de kilogramele nepoftite.

Chiar daca a reusit sa ajunga aproape la greutatea de dinainte de sarcina in doar trei saptamani, Jojo marturiseste ca a facut-o intr-un mod destul de echilibrat, mancand sanatos si facand multa miscare si tratamente corporale.

Plecand de la premisa ca trupul este asemenea unui templu, vedeta este de parare ca acesta trebuie ingrijit in orice moment si fara a tine cont de indeplinirea unor dorinte de moment.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme