- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSIBotez copilIdei minunate de cadouri pentru botez

Idei minunate de cadouri pentru botez

Cel mai frumos moment din viata unui cuplu este acela in care cei doi parteneri afla ca vor deveni parinti. Imediat dupa nasterea copilului, conform traditiei, urmeaza cel mai important moment din viata micutului, si anume, botezul. Cele mai frumoase cadouri pentru botez sunt cele care pot deveni amintiri minunate odata cu trecerea timpului si care pot fi nu doar placute pentru cel mic, ci si utile pentru parinti.

0. cutiuta-muzicala-fetita

Cei mici adora jucariile colorate, dar si obiectele stralucitoare sau cele care reflecta lumina, asa  cum este si un carusel din cristal, care poate fi pastrat in timp si poate deveni o amintire draga, atat pentru parinti, cat si pentru copil. Asadar, atunci cand cauti cadouri copii te poti orienta catre o jucarie sau un mic obiect decorativ. Printre cele mai frumoase si utile cadouri pentru botez se numara si hainutele, de care micutul va avea nevoie din plin, in special in primul an de viata, atunci cand se dezvolta vizibil de la o zi la alta.

Alte idei minunate de cadouri pentru botez de care se vor bucura atat parintii, cat si cel mic, pot fi un set de tacamuri in miniatura sau un set pentru ingrijire personala alcatuit din pieptene si perie, create special pentru copii. Acestea au un design unic, sunt argintate si decorate cu ornamente realizate in mazorelief care reprezinta ursuleti, caluti sau alte animalute dragalase.

1. set-tacamuri-furculita-lingurita-CG675-2x18x18cm-85lei-BC (1)

Cele mai frumoase cadouri botez eJuliana vor fi indragite cu siguranta de cel mic, dar si de parinti, atat pentru design-ul special creat pentru un aspect elegant, dar jucaus, cat si pentru utilitatea acestora. De exemplu, poti alege drept cadouri pentru botez o rama pentru fotografiile din primul an de viata al micutului, o pusculita argintata in forma de castel, care poate fi si un obiect decorativ interesant, dar si un set alcatuit din suporturi argintate pentru certificatul de nastere si primul dintisor. Cu ajutorul acestor cadouri, parintii vor putea pastra in locurile special destinate fotografii din fiecare luna in care cel mic a crescut vazand cu ochii, dar si primul dintisor sau prima bucla de par. De asemenea, la Juliana gasesti o cutie special destinata depozitarii amintirilor din primii ani de viata ai copilului, in care pot fi pastrate bratara din maternitate a micutului, prima suvita, primul dintisor si multe altele.

2. suport-certificat-nastere-tren-mot-dintisor-8839CG425-239lei

Un cadou inedit pentru botez poate fi un ceas cu douasprezece rame foto, astfel incat fiecarei ore ii corespunde o alta fotografie. Ceasul este realizat intr-o maniera unica, cu un design special pentru copii, cu desene simpatice si va decora minunat camera bebelusului.

3. ceas-pentru-primul-an-cadouri-pentru-primul-an

Cele mai frumoase cadouri pentru botez sunt cele care ii vor ajuta pe proaspetii parinti sa aiba grija de micutul lor si sa se bucure de cele mai dragi momente petrecute impreuna.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme