Ingrediente:
– 1 morcov
– 1 telina mica
– 1 pastarnac
– 2 cepe
– 400 g piept de pui, taiat fileuri
– 1 lingurita cu varf de sare de Himalaya
– 1 lingurita nucsoara proaspat rasa
Mod de preparare:
- Intr-o oala de supa se pune apa rece cu sare. Ceapa se lasa intreaga si se pune la fiert impreuna cu carnea de pui, spalata si taiata fasii. Dupa ce da in clocot, se spumeaza si se adauga radacinoasele, curatate si taiate betisoare.
- Se lasa la fiert cca 30 minute si se spumeaza din nou. Cand morcovii sunt bine fierti, se spumeaza din nou. Se scoate ceapa, se stinge supa si se presara la final nucsoara proaspat rasa.
- Se poate servi aceasta supa cu smantana sau cu branzica de vaci, felii de cascaval etc., care se topesc in supa fierbinte, la fel ca pe pizza.